divendres, 20 de juny del 2014

Temporada de mercats d'artesania!

Hola-hola!!

Avui us vinc a presentar el super calendari per al mes de juliol!

Arranquem el primer cap de setmana de juliol amb el Mercreart! Que aquest any celebra la seva cinquena edició!  el divendres 4 (per la tarda) i el dissabte 5 (tot el dia, parant per dinar clar, fins tard... fins les 12 o aixi... tard, tardísim!) estarem al Pallol de Reus, i pel que m'han enviat al plano estaré cap a un dels extrems del corredor central.



L'altre mercat d'artesania, també a Reus, en el que participo és a la primera edició del Calaix de Sastre. Estarem els caps de setmana del 18, 19 i 20 i el cap de setmana del 25, 26 i 27 al vestíbul del Centre de Lectura de Reus, al Carrer Major nº 15. Aquesta fira em fa especial il·lusió per que participo en la seva organització, poquet però m'agrada pensar que el meu granet fa que sigui més gran.

El Calaix de Sastre és la demostració que les coses creixen i evolucionen, i es que aquest nou projecte sorgeix de l'antiga Showroom, per això es la primera edició del nom però diguem que les super organitzadores ja porten un cert rodatge però hi invertim la mateixa il·lusió! 



Us hi espero a tots!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada